ÎNCHIDE

/

Politica de returnare și rambursare

Garanție și rambursări

La Fred's, satisfacția clienților este întotdeauna prioritatea noastră principală.

Echipa noastră dedicată de control al calității vă inspectează produsele înainte de livrare. Calitatea produselor noastre este garantată. Cu toate acestea, vă rugăm să verificați cu atenție dimensiunile înainte de a cumpăra. Vă rugăm să consultați tabelul cu mărimi de pe pagina produsului.

Dacă nu sunteți mulțumit de produsul primit, vă vom schimba cu ușurință sau vă vom rambursa. Suntem aici pentru a vă ajuta! Dacă aveți probleme cu comanda, vă rugăm să trimiteți un bilet!

Garanție de rambursare a banilor fără întrebări de 30 de zile

Clienții noștri ne pot contacta în termen de 30 de zile de la primirea produsului.


Dacă primiți un produs deteriorat sau defect, o dimensiune greșită sau un produs greșit, vă rugăm să contactați imediat echipa noastră de asistență pentru clienți și să furnizați o descriere detaliată a problemei și numărul de comandă.

Dacă un articol este deteriorat, defect sau nu conform descrierii, vă rugăm să ne trimiteți o imagine clară sau un videoclip cu problema.

Vă rugăm să rețineți că au trecut 30 de zile de când ați primit acest articol. Din păcate, nu putem oferi rambursări sau schimburi.


Soluția noastră:

Sarcini de tratament:

Dacă problema este din vina noastră, îl puteți returna la depozitul nostru pentru rambursare sau schimb.

Odată ce primim produsul, vom oferi o rambursare completă sau un schimb gratuit pe cheltuiala noastră.

expeditor

Dacă doriți să returnați produsul la adresa de retur, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Veți primi un răspuns în 48 de ore.

Notă: Nu returnați pachetele la adresa afișată pe pachet. Aceasta nu este adresa noastră de returnare și va afecta modul în care este procesată returnarea dvs.


Aceasta nu este o adresă de retur, nu este o adresă de retur, nu este adresa clientului și nu va fi luată în considerare în procesul nostru de rambursare.

Pentru retururi sau schimburi avem nevoie de 1-3 zile lucratoare de la primirea produsului pentru a gasi o solutie